Foredrag om 4-dages arbejdsuge med Pernille Garde Abildgaard

Jeg tager mig af booking
Tharshika Jeyakumar
Tharshika Jeyakumar
+45 44 50 26 10
tj@4.dk

Overvejer du, hvordan en 4-dages arbejdsuge kan blive en realitet i din organisation uden at gå på kompromis med produktiviteten? Du er ikke alene! Flere end 120 danske virksomheder har allerede implementeret denne model, og flere kommer til hver måned.

Men hvordan optimerer man arbejdsprocesser, så outputtet forbliver højt, selvom arbejdsugen er kortere? Og hvad medarbejderglæde og teamets dynamik - kan de også forbedres med denne model?

Baseret på indsigter fra sine bøger og forskning i over 15 virksomheder med en 4-dages arbejdsuge, deler Pernille Garde Abildgaard strategierne og metoderne, som har gjort denne overgang vellykket.

Det kan du forvente:

  • Indsigt i de mest populære og effektive modeller anvendt af danske 4-dages arbejdsuge virksomheder
  • Reelle eksempler på succeser og faldgruber fra virksomheder, der har gennemgået overgangen
  • Praktiske skridt, din virksomhed kan tage mod en 4-dages arbejdsuge

Pernille Garde Abildgaard

Pernille Garde Abildgaard er bestyrelsesleder for Institut for 4-dages arbejdsuge og anerkendes som Danmarks førende specialist i 4-dages arbejdsuge. 

Hun har hjulpet flere end 60 virksomheder med at nedbringe deres arbejdstid og er forfatter til adskillige bøger om emnet. Pernille er en eftertragtet foredragsholder, rådgiver og underviser indenfor personlig og kollektiv effektivitet, samt 4-dages arbejdsuge. Hun leder også virksomheden Take Back Time, der hjælper virksomheder og individer med at genfinde tiden og skabe bæredygtige virksomheder med lykkelige medarbejdere.

Stor succes! Du er nu tilmeldt det største og bedste nyhedsbrev om 4-dages arbejdsuge.
Hmm..? Der er noget galt. Send en mail til mail@4.dk, så sørger vi for du bliver tilmeldt. Undskyld ulejligheden