Uanset om du vil implementere fuld 4-dages arbejdsuge eller blot indføre et enkelt værktøj, er det en forandring. Og forandringer kræver proces og ledelse, hvis de skal lykkes og holde ved.

Succesfuld forandringsledelse

Succesfuld forandringsledelse

Succesfuld forandringsledelse

Langt de fleste forandringsinitiativer fejler. John Paul Kotter, professor på Harvard Business School, siger hele 70%. McKinsey & Company bakker ham op. Men du kan slå statistikken.
Det er en kedelig statistik. For forandring er et grundvilkår for alle organisationer og den eneste måde at udvikle sig på. De virksomheder der lykkes med deres forandringsinitiativer vinder. Ikke bare i konkurrence med de virksomheder der fejler, men også som arbejdsplads målt på engagement og medarbejdertrivsel. For det er langt federe og mere meningsfyldt, at være en del af en succes end en fiasko.

Slå statistikken

Vi kan hjælpe dig med at slå statistikken og få din implementering til at lykkes - uanset om det er en stor eller lille forandring du skal implementere.
Vores metode? Den bygger på forskning og indsigt fra de mest succesfulde 4-dages virksomheder: 
  • Din kommunikation skal være klar og gennemsigtig
  • Målsætningen skal være tydelig
  • Formålet skal forklares
  • Det skal være klart hvad der kan ændres og hvad der ikke kan ændres
  • Dine medarbejdere skal inddrages og engageres i at afprøve, tilpasse og implementere løsninger.
  • Du skal følge op og vise at forandringen har prioritet
Og så skal du sørge for, at dine medarbejdere har båndbredde til rådighed for forandringen, og huske at de er mennesker, hvis adfærd er drevet mere af følelser, vaner og social kontekst end af fakta og logik.
Lyder det ikke let? Det vil det være med os ved din side. Og som en bonus, bliver du undervejs klædt på til at kunne drive flere successfulde forandringer på egen hånd.
Spørg mig om implementering
Bo Kønskov Hansen
+45 53540802
bk@4.dk