Institut for 4-dages arbejdsuge er etableret ud fra en helt enkelt formålsparagraf: At fremme det bæredygtige arbejdsliv.

Institut for 4-dages arbejdsuge

Bæredygtigt arbejdsliv. For alle. Ikke for de få.

Vores vision er at finde opskriften på det bæredygtige arbejdsliv og bringe ingredienserne ud til så mange som muligt. Det gælder også for dem, der arbejder 5 dage om ugen - eller 3, for den sags skyld.
Vi arbejder med afsæt i 4-dages arbejdsuge, fordi konceptet er en effektiv “petriskål” til at kultivere det rette forhold af, på den ene side, en højproduktiv high performance kultur, og, på den anden side, et sundt mentalt helbred, et stress-, angst- og depressionsfrit arbejdsliv, og et arbejdsliv opfyldt af et højere engagement end man kan måle nogen andre steder.
Men det er vigtigt at forstå, at 4-dages arbejdsuge er meget mere end reduceret arbejdstid. Form og indhold går hånd i hånd. På baggrund af alle de studier der er foretaget, står det klart, at gevinsterne ved 4-dages arbejdsuge først og fremmest afhænger af, hvordan man arbejder og ikke hvor meget man arbejder. 
Hvis du er klar til at sige A, kan vi hjælpe dig fra B til Å og hele vejen i mål med en fuldt implementeret 4-dages arbejdsuge. Men vi kan også lære dig de værktøjer, metoder og processer, som 4-dages virksomhederne bruger, selvom du ikke har mulighed for at reducere din arbejdsuge. Vi tager ikke vores viden om bæredygtigt arbejdsliv som gidsel, betinget af at du reducerer din arbejdstid. Vores formål er at fremme det bæredygtige arbejdsliv. For alle. Ikke for de få. 

Vores team

Institut for 4-dages arbejdsuge står på skuldrene af mennesker med meget forskellige personlige og professionelle baggrunde. Fælles for os er vores engagement i at skabe et bæredygtigt arbejdsliv for så mange som muligt.

Pernille Garde Abildgaard

Bestyrelsesleder, associeret partner
pga@4.dk

Katrine Nim Bruhn

Konsulent
kb@4.dk

Bo Kønskov Hansen

Partner og CEO
bk@4.dk

Morten Münster

Partner

Michael Pedersen

Bestyrelsesmedlem

Bo Vestergaard

Associeret partner
bv@4.dk

Alex Soojung-Kim Pang

Associeret partner

Mads Hofman Hansen

Partner
mhh@4.dk

Harí Carreras

Partner
hc@4.dk

Andreas Bødker

Partner
ab@4.dk

Daniel Jakobsen

Associeret partner
dj@4.dk

Niklas Meier

Associeret partner

Bo Staal

Associeret partner

Tharshika Jeyakumar

Koordinator
tj@4.dk
Stor succes! Du er nu tilmeldt det største og bedste nyhedsbrev om 4-dages arbejdsuge.
Hmm..? Der er noget galt. Send en mail til mail@4.dk, så sørger vi for du bliver tilmeldt. Undskyld ulejligheden