Vi vil hjælpe dig til at arbejde meget bedre og lidt mindre.

Bæredygtigt arbejdsliv. For alle. Ikke for de få.

Vores vision er at finde opskriften på det bæredygtige arbejdsliv og bringe ingredienserne ud til så mange som muligt. Det gælder også for dem, der arbejder 5 dage om ugen - eller 3, for den sags skyld.
Vi arbejder med afsæt i 4-dages arbejdsuge, fordi konceptet er en effektiv “petriskål” til at kultivere det rette forhold af, på den ene side, en højproduktiv high performance kultur, og, på den anden side, et sundt mentalt helbred, et stress-, angst- og depressionsfrit arbejdsliv, og et arbejdsliv opfyldt af et højere engagement end man kan måle nogen andre steder.
Men det er vigtigt at forstå, at 4-dages arbejdsuge er meget mere end reduceret arbejdstid. Form og indhold går hånd i hånd. På baggrund af alle de studier der er foretaget, står det klart, at gevinsterne ved 4-dages arbejdsuge først og fremmest afhænger af, hvordan man arbejder og ikke hvor meget man arbejder. 
Hvis du er klar til at sige A, kan vi hjælpe dig fra B til Å og hele vejen i mål med en fuldt implementeret 4-dages arbejdsuge. Men vi kan også lære dig de værktøjer, metoder og processer, som 4-dages virksomhederne bruger, selvom du ikke har mulighed for at reducere din arbejdsuge. Vi tager ikke vores viden om bæredygtigt arbejdsliv som gidsel, betinget af at du reducerer din arbejdstid. Vores formål er at fremme det bæredygtige arbejdsliv. For alle. Ikke for de få. 
Stor succes! Du er nu tilmeldt det største og bedste nyhedsbrev om 4-dages arbejdsuge.
Hmm..? Der er noget galt. Send en mail til mail@4.dk, så sørger vi for du bliver tilmeldt. Undskyld ulejligheden