4-dages arbejdsuge: Fundamentet for et bedre arbejdsliv?

Jeg tager mig af booking
Tharshika Jeyakumar
Tharshika Jeyakumar
+45 44 50 26 10
tj@4.dk

Hver anden lønmodtager ønsker at gå ned i tid inden for de kommende fem år — også selvom det betyder en tilsvarende reduktion af løn. 

16,9 milliarder kroner. Det er det beløb, sygemeldinger som følge af arbejdsrelateret stress, koster danske arbejdsgivere om året. 

Samtidig taler bevægelser som The Great Resignation og Quite Quitting deres klare sprog. 

Den måde vi arbejder på i dag, holder ikke meget længere.

Frontløbere eksperimenterer med at sætte deres arbejdstid ned til fire dage om ugen, og det ser ud til, at de er på sporet af noget godt.

De melder om øget arbejdsglæde og øget engagement, ingen stress og mindre almindelig sygdom. Samtidig beretter de, at deres produktivitet stiger, at økonomien er fin, og at det vælter ind med jobansøgninger. 

I dette foredrag deler Bo Kønskov Hansen, CEO i Institut for 4-dages arbejdsuge, indsigter fra mere end 100 virksomheder, der har forkortet deres arbejdsuge, og egne praktisk erfaringer som leder af Abtion, der skiftede til 4-dages arbejdsuge som en af de første virksomheder i Danmark.

Indlægget har en lavpraktisk vinkel, så du vil kunne gå hjem og bruge nogle af de redskaber, 4-dages virksomhederne bruger til at øge deres trivsel og effektivitet — der også fungerer, selvom du arbejder fem dage om ugen.

Det kan du glæde dig til at få:

  • Indsigt i data og praktiske erfaringer fra 4-dages arbejdsuge
  • Viden om de seneste tal og undersøgelser om 4-dages arbejdsuge
  • Konkrete værktøjer til at øge trivsel og effektivitet 

Om Bo Kønskov Hansen

Bo er CEO i Institut for 4-dages arbejdsuge, der med afsæt i den kortere arbejdsuge, arbejder for at fremme det bæredygtige arbejdsliv gennem forskning, formidling, undervisning og rådgivning.

Bo har selv gået vejen, da han i 2019 stod i spidsen for at indføre en 4-dages uge i virksomheden Abtion, og har derfor personlig erfaring med både de massive fordele og de udfordringer, der kan opstå undervejs. 

Bo Kønskov Hansen

Bo er CEO for Institut for 4-dages arbejdsuge og tidligere co-CEO i Abtion – et pionerfirma, der allerede i 2019 indførte 4-dages arbejdsuge for samtlige medarbejdere. Bo var ét af hovederne bag den 4-dages arbejdsuge i Abtion og har med succes været med til at lede organisationen igennem den store forandring. 

Han er desuden en anerkendt underviser og oplægsholder hos virksomheder, der vil øge medarbejdernes trivsel, arbejdsglæde og produktivitet.

Stor succes! Du er nu tilmeldt det største og bedste nyhedsbrev om 4-dages arbejdsuge.
Hmm..? Der er noget galt. Send en mail til mail@4.dk, så sørger vi for du bliver tilmeldt. Undskyld ulejligheden