Fair proces

Jeg tager mig af booking
Tharshika Jeyakumar
Tharshika Jeyakumar
+45 44 50 26 10
tj@4.dk

To ud af tre forandringsprocesser skaber ikke mere værdi for organisationen, men når medarbejdere har ejerskab til formålet med forandringen og bliver involveret i at udvikle og afprøve løsninger, lykkes det otte ud af ti gange.

Men hvordan involverer man sine medarbejdere uden at miste styringen? Og hvordan styrer ledelsen uden at dræbe medarbejdernes ejerskab over forandringen og deres motivation?

Med udgangspunkt i sin bog “Fair process – en tilgang til forandringsledelse, der har fået stor international anerkendelse inden for Management Consulting, tager Bo Vestergaard dig med på en rejse gennem de sidste 30 års forskning inden for forandringsprocesser i organisationer. Bo omsætter de forskningsbaserede teorier bag ‘Fair Process’ og sin egen erfaring som organisations- og ledelseskonsulent, til en række konkrete og yderst anvendelige råd til topledere, ledere og tillidsvalgte, der står over for en forandringsproces i virksomheden, som kræver medarbejdernes engagement og opbakning for at lykkedes med optimalt udbytte af processen.

Hvad kan du forvente:

  • Indsigt i hvordan man som leder skaber en kultur af ejerskab og innovation blandt medarbejdere
  • Strategier til effektivt at involvere medarbejdere i forandringsprocesser uden at tabe ledelsesmæssig kontrol
  • Undersøgelse af faldgruber i forandringsledelse og hvordan man undgår dem
  • Værktøjer til at balancere mellem lederens styring og medarbejdernes autonomi
  • Teknikker til at styrke medarbejderes motivation og engagement i forandringsprocesser
  • Case-studier, der illustrerer succesfuld medarbejderdreven innovation og forandring

Foredraget kan også bookes som en workshop, hvor I arbejder med egne udfordringer. Se Workshop: Fair Proces.

Bo Vestergaard

Bo Vestergaard er forsker, forfatter, foredragsholder, samt ledelses- og organisationskonsulent. Han står bag den internationalt prisvindende praktiske teori og bog ‘Fair proces – fra upopulære forandringer til medarbejdere, der udvikler løsninger’. 

Bo har fokus på procesledelse, som skaber medarbejderengagement, fremdrift og succesfulde forandringer. Han har desuden mange års erfaring med at skabe kollektiv intelligens i grupper, hvilket er afgørende for, at involvering fører til bedre løsninger og gode beslutninger. 

Stor succes! Du er nu tilmeldt det største og bedste nyhedsbrev om 4-dages arbejdsuge.
Hmm..? Der er noget galt. Send en mail til mail@4.dk, så sørger vi for du bliver tilmeldt. Undskyld ulejligheden