Hvorfor vi når mere, når vi arbejder mindre

Jeg tager mig af booking
Tharshika Jeyakumar
Tharshika Jeyakumar
+45 44 50 26 10
tj@4.dk

Vi lever i en verden, hvor overarbejde er blevet den nye normal. Biografier om tech-giganter, hedgefondmanagere og Instagram-influencere fortæller os, at i dagens hurtige verden kræver succes konstant travlhed. Men denne arbejdsmåde, og den underliggende tro på, at lange arbejdstimer er et tegn på dyd og succes, er faktisk modproduktiv for både individer og organisationer.

Ved at trække på sin bog REST: WHY YOU GET MORE DONE WHEN YOU WORK LESS, forklarer Alex Pang, hvordan en række forskningsresultater - lige fra neurovidenskabelige studier af kreativitet til studier om søvn og restitution hos eliteatleter - viser, at det at balancere perioder med intensivt arbejde med "bevidst hvile" hjælper os med at være mere produktive, mere kreative og nyde længere karrierer. Alex viser, hvordan en række højpræsterende personer - lige fra nobelpristagere til generaler fra Anden Verdenskrig til moderne olympiadeatleter - har lært at praktisere bevidst hvile, og hvordan vi kan trække på deres eksempler i vores eget liv.

Deltagerne vil opdage:

  • Hemmeligheden bag eliteatleters restitutionsteknikker
  • Hvordan kreativitet kan blomstre i hvileperioder
  • Historiske og moderne eksempler på højpræsterende personers succes med bevidst hvile

Foredraget er på engelsk.

Alex Soojung-Kim Pang

Alex Soojung-Kim Pang er en anerkendt forfatter og forsker, der fokuserer på teknologi, kreativitet og arbejdspraksis. Han er bedst kendt for sine bøger "The Distraction Addiction" og "Rest: Why You Get More Done When You Work Less". Hans arbejde udforsker vigtigheden af hvile, pause og balance i en travl verden. Han har tidligere været fellow ved Oxford Internet Institute og har bidraget til en række publikationer om teknologi og samfundsforhold.

Stor succes! Du er nu tilmeldt det største og bedste nyhedsbrev om 4-dages arbejdsuge.
Hmm..? Der er noget galt. Send en mail til mail@4.dk, så sørger vi for du bliver tilmeldt. Undskyld ulejligheden