Mental Styrketræning: Træn din hjerne til at trives og præstere

Jeg tager mig af booking
Tharshika Jeyakumar
Tharshika Jeyakumar
+45 44 50 26 10
tj@4.dk

De fleste vil opleve at det at gå på arbejde, ikke kun er en dans på roser. Der vil være perioder, hvor du vil blive udfordret og hvor du vil føle, at presset overgår dine ressourcer.


Stress, udfordringer, afbrydelser og forandringer er en integreret del af det moderne (arbejds)liv.

På dette foredrag i mental styrketræning vil jeg med udgangspunkt i mine egne erfaringer fra sportens verden og min baggrund indenfor sportspsykologi dykke ned i en forståelse af de mekanismer, der ligger bag mental sundhed, og ikke mindst, hvordan vi kan bruge de indsigter til at skabe bæredygtige arbejdspladser, hvor alle kan trives og præstere på højeste niveau - uden at det går på kompromis med deres mentale og fysiske velbefindende.

Med de indsigter giver jeg dig helt konkrete værktøjer og strategier til at træne din mentale styrke, så du kan navigere gennem alle slags udfordringer uden at bruge unødigt meget energi på at kæmpe imod dem.

Katrine Nim Bruhn

Katrine har en baggrund som cand.scient. i Sports Science & Health med mange års erfaring inden for coaching og personlig udvikling. Hun er desuden Danmarks førende kvindelige vægtløfter og har deltaget i flere Europa- og verdensmesterskaber, hvor hun har sat adskillige danske rekorder.

Denne kombination giver hende et unikt perspektiv på mental og fysisk sundhed – fra trivsel og performance til stress og udbrændthed – og med hendes lavpraktiske tilgang får du redskaber og viden, du kan omsætte til handling med det samme. 

Stor succes! Du er nu tilmeldt det største og bedste nyhedsbrev om 4-dages arbejdsuge.
Hmm..? Der er noget galt. Send en mail til mail@4.dk, så sørger vi for du bliver tilmeldt. Undskyld ulejligheden