En bedre arbejdsdag

Jeg tager mig af booking
Tharshika Jeyakumar
Tharshika Jeyakumar
Koordinator
+45 44 50 26 10
tj@4.dk

E-mails, møder og forstyrrelser er og bliver en del af vores arbejdsdag.

Vi kan ikke slippe helt for nogle af delene, men vi kan lære at håndtere dem, så de ikke sluger så meget af vores tid og energi.

På denne workshop zoomer vi ind på, hvordan vi kan skabe mere tid, og forbedre betingelserne for at kunne løse vores kerneopgaver, samtidig med, at vi også skaber bedre vilkår for vores mentale balance og arbejdsglæde.

På workshoppen får I:

  • Hands-on-metoder til at identificere og nedbryde de mest almindelige tidsrøvere i jeres hverdag for at øge trivsel og performance
  • Lavpraktiske strategier til at nedbringe forstyrrelser og afbrydelser
  • Konkrete redskaber til at prioritere jeres opgaver – også selvom det hele synes vigtigt
  • Tips og tricks til at kultivere de bedste vilkår for samarbejde og kollektiv produktivitet

Målet er, når dagen er omme og kurset er slut, at I har en klar plan for hvordan en ny forbedret version af jeres arbejdsdag skal se ud.

Varighed

Kurset tilpasses til jeres behov. Vi anbefaler mellem 3 og 5 timer.

Bo Kønskov Hansen

Bo er CEO for Institut for 4-dages arbejdsuge og tidligere co-CEO i Abtion – et pionerfirma, der allerede i 2019 indførte 4-dages arbejdsuge for samtlige medarbejdere. Bo var ét af hovederne bag den 4-dages arbejdsuge i Abtion og har med succes været med til at lede organisationen igennem den store forandring. 

Han er desuden en anerkendt underviser og oplægsholder hos virksomheder, der vil øge medarbejdernes trivsel, arbejdsglæde og produktivitet.

Bo Kønskov Hansen