Kollektiv intelligens

Jeg tager mig af booking
Tharshika Jeyakumar
Tharshika Jeyakumar
Koordinator
+45 44 50 26 10
tj@4.dk
Mennesker har en unik kapacitet: Vi har muligheden for at blive klogere sammen. Dette fænomen, kendt som kollektiv intelligens i forskningen, kan både måles og trænes

Hvis du kender til ”G-faktoren” inden for individuel intelligens, vil du nu møde ”C-faktoren” for teams og grupper. C-faktoren refererer til en gruppes unikke adfærd og evner, som forudsiger, hvor effektivt den kan tackle en bred vifte af kognitive udfordringer sammen.

Men hvordan får vi gruppens samlede intelligens til at overstige summen af dens enkelte medlemmer?

Dette addresseres i denne workshop, hvor Bo Vestergaard tager jer med på en interaktiv rejse, hvor I ikke kun lærer om kollektiv intelligens, men også oplever og anvender den i praksis! Workshoppen baserer sig på 10 års forskning, hvor Bo kombinerer dybdegående viden med praktiske øvelser. Gennem humor og selvironi udforsker vi, hvordan vi alle bidrager – både positivt og negativt – til vores teams kollektive intelligens.

Hvad kan du forvente:

  • Dybere forståelse af, hvordan individuel adfærd påvirker et teams kollektive intelligens
  • Konkrete metoder til at udnytte individuelle bidrag effektivt i en gruppe
  • Praktiske erfaringer gennem øvelser, der forstærker læringspunkterne
  • Personlige handlingsplaner for at styrke egen rolle i teamet

Ved at kombinere korte oplæg med interaktive øvelser får I mulighed for at anvende lærdommen direkte på jeres egne udfordringer. Dette sikrer en dybere forståelse og integration af den viden, vi sammen opbygger.

Hvem er denne workshop for?
Team der søger at forbedre deres samarbejde.

Varighed

1 dag

Pris

29.995 kr. ekskl. moms. Workshoppen bookes til din organisation, og prisen inkluderer materiale og facilitator for dagen.

Bo Vestergaard

Bo Vestergaard er forsker, forfatter, foredragsholder, samt ledelses- og organisationskonsulent. Han står bag den internationalt prisvindende praktiske teori og bog ‘Fair proces – fra upopulære forandringer til medarbejdere, der udvikler løsninger’. 

Bo har fokus på procesledelse, som skaber medarbejderengagement, fremdrift og succesfulde forandringer. Han har desuden mange års erfaring med at skabe kollektiv intelligens i grupper, hvilket er afgørende for, at involvering fører til bedre løsninger og gode beslutninger. 

Bo Vestergaard