Mental styrketræning

Jeg tager mig af booking
Tharshika Jeyakumar
Tharshika Jeyakumar
Koordinator
+45 44 50 26 10
tj@4.dk

Har du svært ved at holde fokus? Er du ofte træt og udkørt? Mangler du overskud til alt det sjove ved siden af arbejdet?

Det kender de fleste. Men du kan gøre noget ved det: På dette 3-timers kursus får du redskaberne til at give din hjerne optimale betingelser for at trives – og præstere.

Med udgangspunkt i hjerneforskning, adfærdsvidenskab og sportspsykologi får du viden og konkrete værktøjer, så du kan designe de bedste arbejdsbetingelser for din krop og hjerne – og præstere på topniveau hver eneste dag.

På kurset får du

  • Dyb indsigt i hjerneforskningen og psykologien bag mental trivsel
  • Mentale strategier til at lede dig selv gennem stress og udfordringer – og forbedre din mentale sundhed
  • Konkrete værktøjer til at skabe mere nærvær og bedre fokus – allerede fra dag ét.
  • Et fælles sprog om mental sundhed som kan fremme samarbejde og kollektiv trivsel

Uanset om du er leder, der gerne vil give dine medarbejdere de bedste betingelser for at trives og performe – og undgå at de bliver syge med stress og udbrændthed – eller du er medarbejder, der gerne vil styrke din mentale sundhed, så får du på kurset her netop opskriften på, hvordan du gør. Det er lavpraktisk, nemt at gå til og kan bruges i din arbejdsdag med det samme.

Når du har været på kurset

  • Ved du, hvordan du får mere glæde og overskud på jobbet
  • Har du en række konkrete værktøjer til at fremme dit fokus og øge din trivsel
  • Kender du de største udfordringer i forhold til mental robusthed – og hvordan du styrker det
  • Forstår du, hvordan trivsel og performance hænger sammen – og hvordan du skaber de bedste betingelser for at præstere optimalt.

Kurset er målrettet ledere, HR-medarbejdere, arbejdsmiljørepræsentanter og alle, der vil styrke den mentale sundhed både hos sig selv og ved andre.

Varighed

Kurset tilpasses til jeres behov. Vi anbefaler mellem 3 og 5 timer.

Katrine Nim Bruhn

Katrine har en baggrund som cand.scient. i Sports Science & Health med mange års erfaring inden for coaching og personlig udvikling. Hun er desuden Danmarks førende kvindelige vægtløfter og har deltaget i flere Europa- og verdensmesterskaber, hvor hun har sat adskillige danske rekorder.

Denne kombination giver hende et unikt perspektiv på mental og fysisk sundhed – fra trivsel og performance til stress og udbrændthed – og med hendes lavpraktiske tilgang får du redskaber og viden, du kan omsætte til handling med det samme. 

Katrine Nim Bruhn