Styrketræning på arbejdspladsen

Jeg tager mig af booking
Tharshika Jeyakumar
Tharshika Jeyakumar
Koordinator
+45 44 50 26 10
tj@4.dk

Tilgængelighed og viden – to vigtige faktorer for implementeringen af træning i hverdagen. Med denne workshop er formålet både at øge deltagernes viden om styrketræning, og samtidig give en bredere forståelse af hvordan styrketræning kan tilpasses og laves hvor-som-helst, med få pointers- og redskaber, for at øge tilgængeligheden for den enkelte.


Med denne workshop bliver i klædt på til at forstå hvordan enkelte faktorer som kropsposition, intensitet og vinker ganske effektivt kan træne hele kroppen, med de remedier i har til rådighed – med og uden fitness faciliteter på jeres arbejdsplads.

Indhold:

En 5 timers workshop, hvor arbejdspladsen som helheden, lederne, HR-ansvarlige eller sundhedsambassadører for virksomheden får en grundig introduktion til teorien bag styrketræning i praksis, og en basisforståelse for hvordan hele kroppen kan trænes igennem.

Niklas Meier

Niklas Meier er en erfaren træner specialiseret i at hjælpe folk med at blive stærkere og bedre, både fysisk og mentalt. Han er specialiseret i tilpasset træning, smertehåndtering og genoptræning. Han fremmer motion, sundhed og styrke, samtidig med at han arbejder med at hjælpe medarbejdere med at forbedre deres sundhed, performance og mentale velvære.

Som medejer af STYRK i 2022 ledede Niklas et projekt, hvor alle medarbejdere i en virksomhed fik tilbudt personlig træning i tre måneder. Niklas arbejder allerede aktivt med organisationer, teams og ledere for at styrke deres potentiale. Med ekspertise inden for smertehåndtering, rehabilitering og individuel tilpasning af træningsøvelser, er Niklas det ideelle valg for virksomheder, der ønsker at forbedre sundhed og trivsel på arbejdspladsen.

Niklas Meier